Hoe werkt het?


 

Wat zit er in de themakisten?

De themakisten zitten vol spelmateriaal, feestelijke (tafel)decoratie en verkleedkleding. Alles wat je nodig hebt voor een geweldig kinderfeestje! Met de themakisten van De Feestkist geef je thuis een origineel kinderfeestje waar alle kinderen nog lang over zullen napraten.

 

Je kunt kiezen tussen verschillende thema's, geschikt voor de leeftijden 4 t/m 7 jaar. Van een sprookjesachtig tot een avontuurlijk feest. Een ding is zeker, de kinderen zullen zich in een wereld wanen waar ze een echte Prinses of misschien wel een Piraat kunnen zijn.

 

De themafeestjes zijn in een verhaalvorm opgezet. Het is de bedoeling dat de kinderen door middel van de activiteiten leren wat ze moeten kunnen om een ECHTE bv. Prinses of Piraat te kunnen zijn. Als de kinderen alle activiteiten hebben uitgevoerd, zijn ze geslaagd en verdienen ze een diploma die ze mee naar huis mogen nemen.

 

Elk themakist bevat een zelfgemaakt draaiboek, hierin staan alle binnen en buiten activiteiten met beschrijving duidelijk vermeld. het voorbereiden van het feestje samen met je kind zorgt voor veel voorpret. Je hoeft alleen de spullen uit de kist te halen en klaar te zetten, voor drinken en wat lekkers te zorgen en de kinderen te begeleiden tijdens de spellen.

 

Hoe lang duurt een kinderfeestje?

In de draaiboeken van De Feestkist is voor elke feestje 3 uur aan spelactiviteit gezorgd.
Natuurlijk bepaal je zelf hoe lang je het wilt laten duren. Wil je het feestje korter of langer laten duren? Dat kan door activiteiten weg te laten of te herhalen, daar ben je geheel vrij in. Zie het draaiboek als een rode draad. Zo kun je gemakkelijk een feestelijke dag neerz
etten en de jarige met de gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

 

Wat maakt De Feestkist uniek?

Wat De Feestkist uniek maakt is dat er zoveel mogelijk is geprobeerd om met duurzame materialen te werken, denk aan stof en hout. De draaiboeken en spellen zijn binnen een thema, met passie, zelf gecreëerd. De tafelkleden en vlaggenlijnen zijn gemaakt door Claudia Verhoeven.
Zo levert De Feestkist mooie thematische kisten met kwalitatief goed materiaal.

 

Hoe lang kan ik de Themakist huren?

De themakist wordt uiterlijk de dag voor het feestje bezorgd, de avond van het feestje of de dag erna wordt de kist retour gebracht of opgehaald (in overleg met 'De Feestkist').

 

Hoe kan ik betalen?

De betaling van de huur van de themakist en de borg worden betaald door middel van het overschrijven van het bedrag naar de rekening van 'De Feestkist' binnen 3 dagen nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit o.v.v. het factuurnummer en het product.

 

De Feestkist vraagt een borg van €50,- voor de kist. Als de inhoud van de kist in goede staat is bij het terug brengen / ophalen ontvangt de huurder de borg retour, deze wordt binnen 3 dagen na het terug brengen /  ophalen van de kist terug gestort op de desbetreffende rekening.

 

Hoe kan ik reserveren?

Een themakist reserveren kan door het in vullen van het contactformulier via de website. Uiteraard kan je ook telefonisch reserveren.