Even voorstellen


Mijn naam is Jennifer van Akkeren, eigenares en oprichtster van De Feestkist. Ik ben 29 jaar, een gelukkige moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn verloofde in Venray.

 

Als ik mezelf zou omschrijven zou ik zeggen dat ik een enthousiaste, sociale creatieveling ben. Ik ben een echte "regelmiep" zo gaat het organiseren mij goed af. Ik ben communicatief vaardig en een echte doorzetter die graag haar initiatief toont. Ik ben met name dol op werken voor en met kinderen, op een gebied waarin ik mijn creativiteit kwijt kan.

In 2010 ben ik mijn studie begonnen aan de opleiding Leraar basisonderwijs, daarnaast ben ik werkzaam geweest in de Tussen schoolse opvang, Buitenschoolse opvang en Animatie. Verder heb ik zelfstandig gewerkt als Gastouder aan huis.

 

Een aantal jaar geleden had ik de kriebels om voor mezelf te gaan beginnen. Echter hadden mijn verloofde en ik ook een kinderwens. Als snel waren we in verwachting van onze zoon die inmiddels al 5,5 jaar is. Daarna kregen we ook een dochter, zij is nu bijna 3 jaar oud. Ons derde kindje, zoon is zojuist geboren in December 2020 en maakt ons compleet. Wat wil je nog meer?

 

Ik ben erg gelukkig en gezegend met mijn gezin maar als ik dan toch stiekem nadenk kan ik die vraag beantwoorden met: ’Voor mezelf werken en een onderneming starten’. Het moest iets zijn waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en passen bij mijn ervaring met de doelgroep kinderen. 

 

Sinds ik zelf moeder ben is mijn visie op werken veranderd. Ik heb er voor gekozen om ‘thuismoeder’ te zijn. Ik vind het heerlijk om voor mijn kinderen te zorgen, geen moment te missen van hun ontwikkeling en een actieve rol in de opvoeding te kunnen spelen. Ik heb het werken goed kunnen combineren met de zorg voor mijn kinderen door thuis te gaan werken en zelfstandig in de avonduren. 

 

Toch bleven de kriebels in mijn buik terug komen en wist ik dat ik hier iets mee moest gaan doen. De knoop was doorgehakt, ik ga het doen! Themakisten ontwerpen en verhuren voor kinderfeestjes. De perfecte combinatie van de verdieping in de leef en belevingswereld van kinderen en mijn creativiteit.

 

Een kind zien genieten is een geluksgevoel, kinderen gelukkig maken met een kinderfeestje is genieten. Dat ga ik doen. Het is zo ver De Feestkist gaat van start, dat wordt genieten!